5Produse regăsite
Vizualizare
Filter
 • Ключодържател – пешка

  Ръчноизработени ключодържатели с формата на шахматни пешки. Материал – бук, размери – 45 мм височина, 25 мм диаметър на основата. За поръчки над 10 бр. цена 1 лев.

  1.00 лв.1.20 лв.
  Vândut de către: Argo-GA

  Ключодържател – пешка

  1.00 лв.1.20 лв.
 • Ръчноизработени в България дъски за шахмат

  Дъските са ръчноизработени, от естесвен буков фурнир в комбинация с естествен светъл махагон или технически фурнир венге. Размери – 50 х 50 см. на дъската, 52 мм на квадратчетата. Светлата дъска с буквите е на цена 35 лева.

  45.00 лв.
 • Дъска и фигури за шахмат (комплект)

  Ръчноизработени професионални шахматни фигури тип Стаунтон (стандартна височина на царя – 9 см). Фигурите са изработени от една от най-здравите дървесини в България – габър. Всяка фигура е с вградена желязна (не оловна) тежест в основата за по-голяма стабилност и по-удобна игра. Фигурите стават за провеждане на турнири и за любителска игра. Продават се в комплект с удобна и красива платнена торбичка. Дъската също е ръчноизработена от МДФ, с естествен фурнир, като може да се избере – с букви и цифри или без тях. Освен фурнировани, предлагаме и напечатан МДФ с бял кант или с шарка на дърво.

  70.00 лв.
 • Пъзел на волята

  Пъзелът е красиво кубче, ръчно изработено от дърво с размери 85х85х85 мм. Опакован е като подарък и е идеален за приятел или за игра и занимание с младежи. Състои се от девет части, но е доста труден за сглобяване. Към пъзела има и забавна книжка, която приканва пъзелът да бъде сглобен без да се гледа схемата, приложена в книжката.  Предлага се в четири различни цвята, с две разновидности от цвят.

  12.00 лв.
  Vândut de către: Argo-GA

  Пъзел на волята

  12.00 лв.
 • Шахматни фигури Стаунтон

  Ръчноизработени професионални шахматни фигури тип Стаунтон (стандартна височина на царя – 9 см). Фигурите са изработени от една от най-здравите дървесини в България – габър. Всяка фигура е с вградена желязна (не оловна) тежест в основата за по-голяма стабилност и по-удобна игра. Фигурите стават за провеждане на турнири и за любителска игра. Продават се в комплект с удобна и красива платнена торбичка. Към комплекта фигури е включена хартиена подложка за игра. За поръчка на три и повече комплекта цената е 40 лева.

  50.00 лв.

Meniu Principal